Zeytinli Undano Ekmek Tarifi
Undano Ekmeğin eşsiz lezzetini bir de zeytinli deneyin, haydi beraber Undano Zeytinli Ekmek yapalım.
İçindekiler:
- 1 Adet Hamuru
- 1 Çorba Kaşığı Yoğurt
- 1 Adet Yumurta
- 1 Kahve Fincanı Tereyağı
- 1 Su Bardağı Zeytin (çekirdeksiz)oregon football jerseys smith and soul bauchtasche eastpak bouncing putty egg college football jerseys decathlon bmx fsu football jersey NFL College Jerseys NFL College Jerseys stetson straw cowboy hats College Rugby Jersey College Football Jerseys air jordan 1 element custom youth hockey jerseys deuce vaughn jersey
- Un
Hazırlanışı:
- 1 adet ekmek hamurunu geniş bir kaba alın.
- 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 adet yumurta, 1 kahve fincanı oda sıcaklığında tereyağı ile karıştırın.
- 1 su bardağı ayıklanmış zeytin ve alabildiği kadar unu ekleyin.
- İyice yoğurun.
- Elinizle küçük bezeler koparıp, yuvarlayın.
- 2 saat dinlendirin. Üzerine su sürün.
- Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırına koyun.
- Undano Ekmekleriniz kızarınca sıcak bir şekilde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun 🙂