Sağlıklı yaşamanın en önemli adımının sağlıklı beslenmek olduğuna inanarak, ekmeklerimizi yılların verdiği tecrübe ve ilk günkü özenle suni koruyucular, renklendiriciler veya tatlandırıcılar olmadan UNDANO titizliğiyle üretiyoruz.

UNDANO Mail Kutunuzda!

(0212) 552 29 34
info@undano.com.tr

Zeytinli Undano Ekmek Tarifi

Zeytinli Undano Ekmek Tarifi

Undano Ekmeğin eşsiz lezzetini bir de zeytinli deneyin, haydi beraber Undano Zeytinli Ekmek yapalım.

İçindekiler:

  • 1 Adet Hamuru
  • 1 Çorba Kaşığı Yoğurt
  • 1 Adet Yumurta
  • 1 Kahve Fincanı Tereyağı
  • 1 Su Bardağı Zeytin (çekirdeksiz)
  • Un

Hazırlanışı:

  • 1 adet ekmek hamurunu geniş bir kaba alın.
  • 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 adet yumurta, 1 kahve fincanı oda sıcaklığında tereyağı ile karıştırın.
  • 1 su bardağı ayıklanmış zeytin ve alabildiği kadar unu ekleyin.
  • İyice yoğurun.
  • Elinizle küçük bezeler koparıp, yuvarlayın.
  •  2 saat dinlendirin. Üzerine su sürün.
  • Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırına koyun.
  • Undano Ekmekleriniz kızarınca sıcak bir şekilde servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun 🙂

Yorum Yapın