Sağlıklı yaşamanın en önemli adımının sağlıklı beslenmek olduğuna inanarak, ekmeklerimizi yılların verdiği tecrübe ve ilk günkü özenle suni koruyucular, renklendiriciler veya tatlandırıcılar olmadan UNDANO titizliğiyle üretiyoruz.

UNDANO Mail Kutunuzda!

(0212) 552 29 34
info@undano.com.tr

Undano Light Ekmekli Yaz Salatası Tarifi

Undano Light Ekmekli Yaz Salatası Tarifi

Sizler için hazırlanan Light Ekmekli Yaz Salatası’yla İftar sofranızı zenginleştirmenizi tavsiye ediyoruz.

Hazırlanışı;

Undano Light Ekmeklerinin iki tarafına fırça ile zeytinyağı sürüp fırında önlü arkalı kızartıyoruz. Domatesi ve salatalığı dilimliyoruz. Roka, soğan ve sarımsağı temizleyip ayrı ayrı kıydıktan sonra ekmekleri servis tabağına yerleştiriyoruz. Üzerlerine kıyılmış sarımsağı serpiştirdikten sonra roka, soğan ve salatalığı ilave ediyoruz. Üzerine domates dilimlerini dizip nane ve maydanoz yapraklarıyla süslüyoruz ve zeytinyağını, limon suyunu, sirkeyi, tuzu, kekiği ve pulbiberi karıştırıp salatanın üzerine gezdirerek döktükten sonra Voila! Undano Light Ekmekli Yaz Salatamız hazır.

Afiyet Olsun.

Malzemeler;

2 dilim Undano Light Ekmek,
1 taze soğan
1 salatalık
1 domates
2 dal maydanoz
1 dal nane
1/2 demet roka
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı limon suyu
1 çay kaşığı sirke
Tuz, kekik ve pulbiber.

Yorum Yapın