Sağlıklı yaşamanın en önemli adımının sağlıklı beslenmek olduğuna inanarak, ekmeklerimizi yılların verdiği tecrübe ve ilk günkü özenle suni koruyucular, renklendiriciler veya tatlandırıcılar olmadan UNDANO titizliğiyle üretiyoruz.

UNDANO Mail Kutunuzda!

(0212) 552 29 34
info@undano.com.tr

Undano Ekmek Böreği Tarifi

Undano Ekmek Böreği Tarifi

Ekmekten börek mi olur hadi canım demeyin sakın Undano Ekmek ile dilediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Hadi şimdi beraber börek yapalımEkmekten börek mi olur hadi canım demeyin sakın Undano Ekmek ile dilediğiniz herşeyi yapabilirsiniz. Hadi şimdi beraber börek yapalım 😉

 

İçindekiler:

Hazırlanışı:

  • Normal bir Undano ekmek kullanıyorsanız kabuklarını çıkarın ve çok ince olmayacak şekilde dilimleyin.
  • Tost ekmeği kullanıyorsanız kenarlarını kesin.
  • Undano Ekmeklerin yarısını ısıya dayanıklı cam bir tepsiye dizin.
  • Üzerine biraz eritilmiş margarin gezdirip kaşar peyniri dilimlerini yerleştirin.
  • Peynirin üzerini yine ekmek dilimleriyle kapatıp biraz daha yağ gezdirin.
  • 3 yumurtayı sütle çırpıp ekmeklerin üzerine dökün.
  • 24 saat buzdolabında bekletin.
  • Önceden ısıttığınız fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
  • Fırından çıkarır çıkarmaz sıcak olarak servis yapın.
    Not: Kullandığınız Undano ekmeğin kenarlarını atmayın. Fırında kızarttıktan sonra robottan geçirerek galeta unu olarak kullanabilirsiniz. 😉

Yorum Yapın