Undano Ekmeğinde Domatesli Peynirli Tarifi
Undano Ekmekleri üzerinde domatesli peynirli nefis dilimler hazırlamanın en pratik yolunu sizler için sunduk hadi beraber yapalım.
Malzemeler:
- 6 adet Undano Tost Ekmeği
- 1 adet orta boy domates
- 2 adet yumurta
- 1 adet küçük boy kırmızı biber
- 1 adet yeşil biber
- 1 tutam maydanozjordan proto max 720 custom sublimated hockey jerseys claudie pierlot outlet uberlube luxury lubricant dallas cowboys slippers mens NCAA Jerseys jordan max aura 4 erlich bademode OSU Jerseys jordan proto max 720 alpinestars caschi borsa prima classe jordan proto max 720 erlich bademode Ohio State Team Jersey
- 3 yemek kaşığı lor peyniri
Hazırlanışı:
- İlk olarak 1 adet domatesi 1 adet küçük boy kırmızı biber ve 1 adet yeşil biberi minik küpler halinde kesin.
- Orta boy bir kap içine doğranmış domates ve biberleri koyun.
- 3 yemek kaşığı lor peyniri ve 1 tutam ince ince doğranmış maydanoz ekleyin.
- Üzerine 2 adet yumurta kırın.
- Az miktar tuz ve kekik koyup, iyice karıştırın.
- Diğer taraftan 6 adet tost ekmek dilimini tepsi içine dizin.
- Üzerlerine domatesli peynirli karışımı paylaştırın.
- Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına verin.
- Üzerlerine kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişirin.
- Undano Ekmeğinde Domatesli Peynirli Dilimleriniz piştikten sonra fırından çıkarıp sıcak bir şekilde servis edebilirsiniz.
Afiyet olsun 🙂