Sağlıklı yaşamanın en önemli adımının sağlıklı beslenmek olduğuna inanarak, ekmeklerimizi yılların verdiği tecrübe ve ilk günkü özenle suni koruyucular, renklendiriciler veya tatlandırıcılar olmadan UNDANO titizliğiyle üretiyoruz.

UNDANO Mail Kutunuzda!

(0212) 552 29 34
info@undano.com.tr

Undano Ekmeğinde Domatesli Peynirli Tarifi

Undano Ekmeğinde Domatesli Peynirli Tarifi

Undano Ekmekleri üzerinde domatesli peynirli nefis dilimler hazırlamanın en pratik yolunu sizler için sunduk hadi beraber yapalım.

Malzemeler:

  • 6 adet Undano Tost Ekmeği
  • 1 adet orta boy domates
  • 2 adet yumurta
  • 1 adet küçük boy kırmızı biber
  • 1 adet yeşil biber
  • 1 tutam maydanoz
  • 3 yemek kaşığı lor peyniri

Hazırlanışı:

  • İlk olarak 1 adet domatesi 1 adet küçük boy kırmızı biber ve 1 adet yeşil biberi minik küpler halinde kesin.
  • Orta boy bir kap içine doğranmış domates ve biberleri koyun.
  • 3 yemek kaşığı lor peyniri ve 1 tutam ince ince doğranmış maydanoz ekleyin.
  • Üzerine 2 adet yumurta kırın.
  • Az miktar tuz ve kekik koyup, iyice karıştırın.
  • Diğer taraftan 6 adet tost ekmek dilimini tepsi içine dizin.
  • Üzerlerine domatesli peynirli karışımı paylaştırın.
  • Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırına verin.
  • Üzerlerine kızarana kadar yaklaşık 10 dakika pişirin.
  • Undano Ekmeğinde Domatesli Peynirli Dilimleriniz piştikten sonra fırından çıkarıp sıcak bir şekilde servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun 🙂

Yorum Yapın