Sağlıklı yaşamanın en önemli adımının sağlıklı beslenmek olduğuna inanarak, ekmeklerimizi yılların verdiği tecrübe ve ilk günkü özenle suni koruyucular, renklendiriciler veya tatlandırıcılar olmadan UNDANO titizliğiyle üretiyoruz.

UNDANO Mail Kutunuzda!

(0212) 552 29 34
info@undano.com.tr

Mantarlı Ekmek Tarifi

Mantarlı Ekmek Tarifi

Mantarlı Ekmek yapmak istiyorsanız sizler için tarifini hazırladık hadi beraber yapalım.

Malzemeler:

    • 2 adet orta boy Undano Ekmek Dilimi
    • 5 adet orta boy mantar
    • 2 adet çeri domates
    • 2 adet küçük boy yeşil biber
    • 1/2 küçük boy kırmızı biber
    • 6 dilim kaşar peynir
    • 2 yemek kaşığı ketçap
    • 1 çay kaşığı kekik

Üzeri İçin:

    • Rendelenmiş Kaşar Peynir

Hazırlanışı:

  • 5 adet orta boy mantarı temizleyip, dilimleyin.
  • 2 adet küçük boy yeşil biberi ve yarım küçük boy kırmızı biberi ince ince doğrayın.
  • 2 adet çeri domatesi 2-3 parçaya kesin.
  • Küçük bir kaba 2 yemek kaşığı ketçap koyun
  • Üzerine 1 çay kaşığı kekik ekleyip, iyice karıştırın.
  • Daha sonra 2 adet orta boy ekmek dilimi üzerine ketçap karışımını sürün.
  • Her iki Undano Ekmeğin üzerine 3 adet kaşar peynir dilimini yerleştirin.
  • Ardından doğranmış mantarları ve biberleri koyun
  • Son olarak domates dilimlerini ekleyin.
  • Hazırladığınız Undano Mantarlı Ekmek Dilimleri üzerine rendelenmiş kaşar peynir serpiştirin.
  • Yağlı kağıt serili fırın tepsisi içine yerleştirin.
  • Önceden ısıtılmış 180 derece fırına verin.
  • Üzerleri hafifçe kızarana kadar yaklaşık 6-7 dakika pişirin.
  • Undano Mantarlı Ekmek Dilimleri piştikten sonra fırından çıkartıp, sıcak olarak servis edebilirsiniz.

Afiyet olsun 🙂

Yorum Yapın