Sağlıklı yaşamanın en önemli adımının sağlıklı beslenmek olduğuna inanarak, ekmeklerimizi yılların verdiği tecrübe ve ilk günkü özenle suni koruyucular, renklendiriciler veya tatlandırıcılar olmadan UNDANO titizliğiyle üretiyoruz.

UNDANO Mail Kutunuzda!

(0212) 552 29 34
info@undano.com.tr

Kızartılmış Ekşi Mayalı Ekmek Üzerine Ezilmiş Avokado ve Yumurta

Kızartılmış Ekşi Mayalı Ekmek Üzerine Ezilmiş Avokado ve Yumurta

Malzemeler;

Undano Ekşi Mayalı Ekmek

Avokado

Misket Limonubouncing putty egg jordan proto max 720 college football jerseys kansas city chiefs crocs jordan air force 1 two people fishing kayak casquette femme von dutch inflatable kayak yeezy boost 350 v2 hyperspace jordan proto max 720 adidas yeezy boost 350 turtle dove sac à dos eastpak jock strap NCAA Jerseys brock purdy jersey

1 kırmızı biber

1 yumurta

Karabiber

 

Hazırlanışı;

İlk başta biberleri doğrayarak başlıyoruz. Bir ya da iki dilim Undano Ekşi Mayalı Ekmek dilimleyin ve ekmek kızartma makinesine koyuyoruz.

Bir kasede, bir çatal kullanarak avakadoyu guacamole kıvamına gelene kadar parçalıyoruz. Üzerine biber ekleyip ve yaklaşık yarım limonu sıkıyoruz ve hepsini karıştırıyoruz.

Undano Ekşi Mayalı Ekmek dilimlerini tereyağlıyoruz ve sonra ezilmiş avokadoyu üzerine sürüyoruz.

Sonra da haşladığımız yumurtaları ekmek dilimlerinin üzerine koyuyoruz. Üzerine de karabiberi ekledik mi, Voila!

Afiyet olsun 🙂

Yorum Yapın