Sağlıklı yaşamanın en önemli adımının sağlıklı beslenmek olduğuna inanarak, ekmeklerimizi yılların verdiği tecrübe ve ilk günkü özenle suni koruyucular, renklendiriciler veya tatlandırıcılar olmadan UNDANO titizliğiyle üretiyoruz.

UNDANO Mail Kutunuzda!

(0212) 552 29 34
info@undano.com.tr

Fırında Sucuklu Ekmek Tarifi

Fırında Sucuklu Ekmek Tarifi

Sucuklu yumurta olur da sucuklu ekmek neden olmasın? Bence denemeye değer. Hadi başlayalım.

Malzemeler:

  • 2 dilim ekmek
  • 2 büyük dilim kaşar peynir
  • 4 dilim sucuk
  • 1 adet yeşil biber
  • 2 adet çeri domates

Hazırlanışı:

  • 2 dilim Undano Ekmeği fırın kabı içerisine koyun.
  • Üzerlerine 1 er büyük dilim kaşar peynir koyun.
  • 2 adet çeri domatesi ortadan ikiye kesin.
  • Daha sonra kaşar peynirin üzerlerine 2 şer dilim sucuk ve 2 şer domates dilimini yerleştirin.
  • Ara boşluğa biber dilimini koyun.
  • Önceden ısıtılmış 180 derece fırına verin.
  • Yaklaşık 10 dakika kadar pişirin.
  • Fırında sucuklu Undano Ekmek Dilimleri piştikten sonra sıcak olarak servis edebilirsiniz.

Tavsiyemiz:

Fırında sucuklu Undano Ekmek Dilimleri bayat ekmekleri değerlendirebileceğiniz, hazırlaması oldukça kolay bir kahvaltılık tarifidir. Bu tarifi kahvaltıda olduğu gibi beş çayının yanında da misafirlerinize ikram edebilirsiniz.

Biraz daha soslu ve yumuşak bir ekmek isterseniz, peynirleri koymadan önce ekmeğin üzerine zeytinyağlı ketçap karışımı ya da yoğurt sürebilirsiniz. Bu sayede fırında Undano ekmekleriniz piştiğinde kurumaz ve içerleri biraz daha yumuşar.

Afiyet olsun 🙂

Yorum Yapın