Dana Jambonlu Sandviç Tarifi
UNDANO ekmekleriyle hazırlanmış enfes tariflerimizden Dana Jambonlu Sandviç tarifi bu yazımızda sizlerle. Bu sandviçin en önemli özelliği sıcak servis ediliyor olması. Bu yüzden servis etmeden önce fırında 10 dakika kadar bekletmeyi unutmayın.
Tarifimizi UNDANO Tost Ekmeğiyle yapabileceğiniz gibi, zevkinize göre dilimli diğer ekmek çeşitlerimizlede hazırlayabilirsiniz.
Malzemeler:
- 2 dilim UNDANO Tost Ekmeği,
- 50 gram kaşar peyniri,
- 50 gram dana jambon
Hazırlanışı:
- UNDANO Tost Ekmek dilimlerini kare kare kesin,
- Kaşar peyniri ve dana jambonlarını da ekmeklerle aynı boyutta doğrayın,
- UNDANO Tost Ekmek dilimlerinin üzerine önce 4-5 adet dana jambon, sonra 2 adet kaşar peyniri dizin,
- Hazırladığınız ekmeklerin üzerini UNDANO Tost Ekmekleriyle kapatın,
- Malzemelerin kaymaması için ekmeklere kürdan batırıp tepsiye dizin,
- Önceden ısıtılmış fırında kaşarlar eriyene kadar, yaklaşık 10 dakika bekletin,
- Fırından çıkarır çıkarmaz yanında portakal suyu, soğuk limonata veya ayran ile servis yapabilirsiniz.
UNDANO ile neşeli ve sağlıklı öğünler dilerim. Afiyet olsun 🙂