Baharatlı Ekmek Tarifi
Üç kısımlarını alıp kabuklarını soyduğunuz sarımsakları bıçağın tersi ile ezip küçük küpler halinde doğrayın. Kalın bir şekilde dilimlenmiş Undano tam buğday ekmeği
dilimlerini küçük küpler halinde kesin. Taze kekik yapraklarını ayıklayın. Zeytinyağı, sarımsak küpleri, kurutulmuş fesleğen ve pul biber ilavesiyle karıştırın. Ekmek küplerini hazırladığınız zeytinyağlı karışımla harmanlayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, hafif bir renk alıp kuruyana kadar kızartın. Fırından çıkartıp oda sıcaklığında soğuttuğunuz baharatlı ekmekleri, ağzı sıkıca kapalı bir kap alıp yemekler ile servis etmek üzere saklayın.oregon football jerseys eastpak padded rucksack durex intense vibrations ring brock bowers jersey stetson straw cowboy hats vanhunks kayak bauchtasche eastpak custom sublimated hockey jerseys durex intense vibrations ring jordan air force 1 air jordan 1 element jordan max aura 4 claudie pierlot outlet blundstone uomo penn state jersey
- 4 yemek kaşığı zeytinyağı
- 4 dilim Undano tam buğday ekmeği
- 3 dal taze kekik
- 2 diş sarımsak
- 1/4 tatlı kaşığı pul biber
- 1/2 tatlı kurutulmuş fesleğen