Sağlıklı yaşamanın en önemli adımının sağlıklı beslenmek olduğuna inanarak, ekmeklerimizi yılların verdiği tecrübe ve ilk günkü özenle suni koruyucular, renklendiriciler veya tatlandırıcılar olmadan UNDANO titizliğiyle üretiyoruz.

UNDANO Mail Kutunuzda!

(0212) 552 29 34
info@undano.com.tr

Baharatlı Ekmek Tarifi

Baharatlı Ekmek Tarifi

Üç kısımlarını alıp kabuklarını soyduğunuz sarımsakları bıçağın tersi ile ezip küçük küpler halinde doğrayın. Kalın bir şekilde dilimlenmiş Undano tam buğday ekmeği

dilimlerini küçük küpler halinde kesin. Taze kekik yapraklarını ayıklayın. Zeytinyağı, sarımsak küpleri, kurutulmuş fesleğen ve pul biber ilavesiyle karıştırın. Ekmek küplerini hazırladığınız zeytinyağlı karışımla harmanlayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında, hafif bir renk alıp kuruyana kadar kızartın. Fırından çıkartıp oda sıcaklığında soğuttuğunuz baharatlı ekmekleri, ağzı sıkıca kapalı bir kap alıp yemekler ile servis etmek üzere saklayın.

  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 dilim Undano tam buğday ekmeği
  • 3 dal taze kekik
  • 2 diş sarımsak
  • 1/4 tatlı kaşığı pul biber
  • 1/2 tatlı kurutulmuş fesleğen

 

Yorum Yapın